آشنایی کامل با انواع سیستم گرمایشی ساختمان و کارکردهای هر یک ویترین نت-اخگرتابش

به طور کلی، حرارت در این سیستم گرمایشی توسط آب گرم یا بخار تولید می شود. همچنین سیستم گرمایشی خورشیدی، یونیت هیتر، موتورخانه و شوفاژ، حالت گرمایشی کولر گازی و استفاده از پمپ حرارتی از دیگر روش های تولید گرما در واحدهای مسکونی و صنعتی محسوب می شود. در واقع، با پیشرفت و توسعه فناوری، سیستم های تولید گرما و سرما در صنعت ساختمان سازی هم دچار تغییر و تحولات بسیاری شده اند. سیستم و وسایل گرمایشی و سرمایشی جدید مهم ترین نیاز هر مکانی به شمار می آید.

هیتر گازی ایستاده مدل ۸۰۰ ایران هیتر

تلاش ما در این مطلب کمک به شما برای انتخاب بهترین سیستم گرمایشی منازل بود. در این مطلب انواع سیستم گرمایشی که می توان از آن ها برای گرم کردن خانه ها استفاده کرد را به همراه مزایا و معایب هر یک با هم بررسی کردیم. هر سیستمی که در آن گرما از کف ساختمان در فضای داخلی پخش شود، به نام سیستم گرمایش از کف شناخته می شود. در این سیستم گرما از طرق بخار آب و یا انرژی برق در کف ساختمان جریان پیدا کرده و سپس از دو طریق تابشی و همرفتی به محیط داخلی منتقل می شود.

امروزه شومینه ها به دلیل جذابیت ظاهری ای که ایجاد می کنند، در بسیاری از خانه ها قابل مشاهده اند. اگرچه این سیستم های گرمایشی دیگر استفاده نمیشوند اما هنوز ممکن است در خانه های قدیمی یافت شوند. این سیستم همانطور که از نامش پیدا است هم در فصول سرد و هم در فصول گرم به کار گرفته می‌شود که این مسئله خود مزیتی است نسبت به سایر وسایل سرمایش و یا گرمایش که بصورت تک بُعدی کار می‌کنند. اسپلیت که بر بروی دیوار قرار می‌گیرد؛ دارای دریچه‌ی تهویه به صورت مجزا است.

این مساله سبب شد که امروزه افراد برای تامین گرمایش ساختمان خود به دنبال محصولات گرمایشی باشند. در واقع هدف از نصب انواع وسایل گرمایشی در ساختمان تامین هوای مطبوع و ﺁب گرم و سایر موراد رفاهی است. به عنوان یک روش جدید برای پیاده‌سازی سیستم گرمایشی منزل محسوب می‌شود.

علاوه بر این، برخی از پکیج‌های دیواری و زمینی دارای دو مبدل حرارتی و برخی تک مبدل هستند. در پکیج‌هایی که دو مبدل حرارتی دارند، یکی از مبدل‌ها برای گرم‌کردن آب مصرفی و دیگری برای گرم‌کردن رادیاتورهاست. پکیج، نقش یک موتورخانه کوچک را درون منزل و یا ساختمان اداری دارد. بر اساس نیاز و شرایط، می‌توان هر دو نوع پکیج را در یک واحد با هم داشت.

آشنایی کامل با انواع سیستم گرمایشی ساختمان و کارکردهای هر یک ویترین نت-اخگرتابش همچنین اسپلیت می تواند با سرعت و در ظرفیت بالا واحدهای مسکونی را گرم کند. در واقع این دستگاه می تواند در مدت زمان کوتاهی به صورت یکنواخت، فضای مورد نظر شما را گرم کند. از دیگر قابلیت های این دستگاه سر و صدای کم اسپلیت ها است که سبب سلب آرامش مصرف کنندگان نمی شود.

همچنین گرمایش از کف و گرمایش از سقف برای خانه هایی توصیه می شوند که اولاً در اقلیم آب و هوایی سرد قرار دارند و دوماً متراژ خانه زیاد است، به حدی که امکان گرم کردن خانه با کمک سیستم رادیاتوری و پکیج وجود نداشته برند اخگرتابش باشد. علاوه بر این ها سیستم گرمایش از سقف آبی و برقی هنوز در داخل کشور ما اجرا نمی شود. افراد زیادی گرمایش مرکزی به وسیله موتورخانه را بهترین سیستم گرمایشی منزل و بهترین گرمایش برای خانه می‌دانند، اما این وسیله معایبی نیز دارد.

  • برخی از ساختمان‌ها بیشتر از یک سیستم گرمایشی دارند مثلا زیر زمین به واسطه سیستم متفاوت از خانه گرم می شود .
  • این سیستم دارای نکات و مواردی است که در ادامه به صورت اختصاری بیان خواهیم کرد.
  • از معایب این دستگاه بالا بودن قیمت GHP است ولی به دلیل صرفه جویی بسیار بالایی که در مصرف انرژی دارد در بلند مدت بسیار به صرفه می شود.
  • این درحالیست که تغییرات جزئی و کوچک را می‌توان انجام داد وبه طور کلی تغییرات در کف به ندرت انجام می‌گردد.
  • برای مناطق سردسیر کشور که متراژ خانه بزرگ و طبقه زیرین آن خالی است، اجرای گرمایش از کف بهترین گزینه است.

وسیله بعدی که به‌عنوان قلب تأسیسات گرمایشی در موتورخانه به حساب می‌آید، مشعل است. مشعل مقدار معینی سوخت و هوا را باهم ترکیب کرده و با احتراق آن‌ها، انرژی سوخت را به انرژی گرمایی تبدیل می‌کند. مشعل‌ها ازنظر سوخت به انواع گازوییل‌سوز، گازسوز، و مازوت‌سوز تقسیم می‌شوند.

گرمای حاصل از بخاری هیزمی و برقی برای تامین گرمایش اتاق کوچک مناسب است و نمی توان کل گرمایش منزل را با یک عدد بخاری برقی و یا هیزمی فراهم کرد. مصرف انرژی بخاری برقی با توجه به هزینه بالای برق در کشور اصلاً اقتصادی نیست. + آیا تأسیسات گرمایشی- سرمایشی GPH و VRF نیاز به موتورخانه دارند؟ خیر، این سیستم‌ها نیازی به موتورخانه ندارند.

به صرفه ترین و اقتصادی ترین انرژی موجود در جهان مختص به خورشید است که به عنوان یک منبع نامحدود و تمام نشدنی از آن یاد می شود. در زمان قطع برق و گاز می توان از انرژی خورشید برای گرم کردن آب استفاده کرد. چیلرها هم مانند اسپیلت دو منظوره هستند؛ هم برای ایجاد سرمایش و هم گرمایش می‌توان از آن‌ها استفاده کرد.

هیتر و بخاری